+385-95-5241-795 agencija@jezerokut.hr

CONTENT MARKETING =  KREIRANJE I PISANJE OPTIMIZIRANOG SADRŽAJA ZA WEB

Jezerokut

Agencija specijalizirana za izradu web stranica i kreiranje online sadržaja

Zašto platiti profesionalno pisanje sadržaja za web?

Content je kralj! Živio kralj!

1.

Originalan sadržaj povezuje vas s Vašim klijentima

Kvalitetno napisan i uređen sadržaj za web povezuje vas s vašim klijentima i korisnicima. Naš je prvi korak stoga uvijek identificirati vašu ciljanu publiku kako bi tekst koji pišemo bio upravo njima jezično prilagođen, relevantan i zanimljiv.

Način na koji se obraćate svojim korisnicima je važan jer formira sliku o Vama i postaje dio identiteta Vašeg brenda. Razmislite, kad na webu naiđete na tekstove napisane “onako ofrlje”, na brzinu, bez konzistencije, s pravopisnim i gramatičkim greškama, prvo što ćete potražiti je onaj mali znakić x gore desno :). Sadržaju na webu se stoga valja ozbiljno posvetiti, što iziskuje stručnost i vrijeme.

2.

Kvalitetan content marketing pospješuje ranking na internet tražilicama

Originalni tekstovi pisani prema SEO pravilima, s naglaskom na pojedinim relevantnim ključnim riječima koje su bitne za vaše poslovanje u pravilu su bolje rangirani na Google-u i ostalim pretražvačima.

Naime, Google je u svoju tražilicu ugradio kompleksne mehanizme koji lošije ocijenjuju i niže rangiraju sadržaj koji je irelevantan, kopiran, neoriginalan, gramatički pogrešan i sl., a svi znamo da ako niste na prvoj stranici to je gotovo kao da Vas i nema.

3.

Pisanje tekstova za web dvostruko je “zeznut” posao

Content marketing i pisanje sadržaja za web stranice ozbiljan su i stručan posao koji se radi u dva koraka. Prvo se služimo marketinškim tehnikama (psihologijom prodaje, analizom tržišta i konkurencije, pravilima SEO-a) kako bismo odredili okvire i parametre pojedinog teksta. Nakon toga tek kreće kreativno pisanje i osmišljanje sadržaja koji je relevantan vašoj ciljanoj publici. Na taj način stvaramo originalan sadržaj koji donosi mjerljive rezultate i pospješuje konverziju. 

4. 

Kol’ko para, tol’ko muzike!

Cijena svake usluge, pa tako i pisanje web sadržaja, u direktnom je odnosu sa vremenom izrade i kvalitetom obavljenog posla.  Na vama je da procijenite kako ćete rasporediti svoje vrijeme i budžet. Na nama je da vas podsjetimo kako naše tekstove pišu magistri humanističkih znanosti i marketingaši te da vas upozorimo kako je kvalitetan tekst moćan prodajni alat, a nekvalitetan tekst potencijalno bacanje novca. 

CIJENE PISANJA SADRŽAJA – CONTENT MARKETING

Pisanje tekstova za web: 80 – 200 kn po kartici teksta (ovisno o zahtjevnosti sadržaja)

Pisanje tekstova za društvene mreže – 250 kn/kartica (najmanje 25 kn/post)

Lektura i korektura – 30 kn / kartica

Osmišljavanje imena tvrtki – od 2000 kn

Osmišljavanje imena domena – 1000 kn

Osmišljavanje naslova – na upit

Osmišljavanje slogana – od 1000 kn

Prijevod na engleski – 100 kn/kartica

Pisanje stručnih radova – 250 kn/kartica

 

*1 kartica uključuje 1450 znakova s razmacima. Najmanja obračunska jedinica je pola kartice.

Primjeri stručnih blog postova

Content Writing

Zašto izabrati nas

Z

Posvećujemo ti se 100%

Svakom klijentu i svakom projektu pristupamo individualno. Želimo te upoznati kako bismo najbolje mogli oslikati i ispričati tvoju priču. 

Z

Svestrani smo

Jezerokut agencija udomljava kreativce i humaniste; specijalista za internet marketing, web designera, developera, lektoricu i akademsku dizajnericu. S nama nikad nije dosadno.   

Z

Perfekcionisti smo

Mi smo detail freakovi koji su izgubili oči buljeći u ekran na +300% rezoluciji kako bismo bili sigurni da je svaki pixel na pravom mjestu. Tu vrstu predanosti stavljamo ti na raspolaganje!

Z

Orjentirani smo na VAŠ cilj

Uzalud lijepa web stranica ako ne prodaje tvoj proizvod ili uslugu, zar ne? Mi se obraćamo vašoj ciljanoj publici te prilagođavamo sadržaj i dizajn kako bismo čim bolje ostvarili vaš cilj: bio to ROI, exposure, leadovi ili nešto drugo.

Z

Najbolji omjer cijene i kvalitete

Smatramo da agencijske usluge i vrhunska kvaliteta mogu biti dostupne obrtima, pojedincima i manjim tvrtkama. Prilagodit ćemo svoju ponudu vašim željama i mogućnostima te vam osigurati najbolji omjer kvalitete i cijene usluge.

“Get In Touch!”

(+385) 95-524-1795

Nazovi da dogovorimo sastanak!

Vjerujemo u važnost osobnog, ljudskog, pristupa svakom projektu – jer baš kao i ljudi, svaki je web projekt jedinstven. Voljeli bismo se s tobom naći na kavi i proćakulati o tvojoj novoj web stranici.

E-mail:

agencija@jezerokut.hr

Pošalji upit