+385-95-5241-795 agencija@jezerokut.hr

ZAŠTO DA VAŠA WEB STRANICA BUDE OBIČAN KVADRAT ILI KRUG, KAD MOŽE BITI

Jezerokut

Agencija specijalizirana za izradu web stranica i kreiranje online sadržaja

l

Pisanje sadržaja za web

Content je kralj, kaže ona stara rimska, i tu s nama nema cile-mile. Svi su naši tekstovi originalni, prilagođeni vašoj niši te pisani u skladu sa SEO i marketinškim standardima. Posebno smo osjetljivi na pravopis i gramatiku: umjesto dali pišemo je li, a znamo i da plače majka onoga tko plača. 

Izrada Web Stranica

Izrađujemo web stranice vrhunske kvalitete u WordPress CMS sustavu koristeći najnovije tehnologije i premium resurse.  Svoju stručnost u dizajnu, marketingu, SEO-u i copywritngu koristimo kako bismo kreirali web stranicu koja će se istaknuti, koja generira promet te predstavlja upravo vas. 

Vjerujemo da

Možeš imati prelijepu, jedinstvenu i modernu web stranicu bez da digneš kredit

Tvoja web stranica treba odražavati tvoju osobnost. Ne moraš biti kvadrat, trokut ili krug. Budi JEZEROKUT.

Najviše volimo

Obrtnike
Samozaposlene
Male i srednje poduzetnike
Startupe
Sve ljude sa velikim <3

All-inclusive paket web usluga “Jezerokut”

Pokrivamo te 100%

B

Izrada web stranica

SEO

B

Pisanje sadržaja

B

Hosting

B

Lektura i korektura

B

Marketing

B

Održavanje

B

Dizajn

Galerija Web Stranica

Zašto izabrati nas

Z

Posvećujemo ti se 100%

Svakom klijentu i svakom projektu pristupamo individualno. Želimo te upoznati kako bismo najbolje mogli oslikati i ispričati tvoju priču. 

Z

Svestrani smo

Jezerokut agencija udomljava kreativce i humaniste; specijalista za internet marketing, web designera, developera, lektoricu i akademsku dizajnericu. S nama nikad nije dosadno.   

Z

Perfekcionisti smo

Mi smo detail freakovi koji su izgubili oči buljeći u ekran na +300% rezoluciji kako bismo bili sigurni da je svaki pixel na pravom mjestu. Tu vrstu predanosti stavljamo ti na raspolaganje!

Z

Orjentirani smo na VAŠ cilj

Uzalud lijepa web stranica ako ne prodaje tvoj proizvod ili uslugu, zar ne? Mi se obraćamo vašoj ciljanoj publici te prilagođavamo sadržaj i dizajn kako bismo čim bolje ostvarili vaš cilj: bio to ROI, exposure, leadovi ili nešto drugo.

Z

Najbolji omjer cijene i kvalitete

Smatramo da agencijske usluge i vrhunska kvaliteta mogu biti dostupne obrtima, pojedincima i manjim tvrtkama. Prilagodit ćemo svoju ponudu vašim željama i mogućnostima te vam osigurati najbolji omjer kvalitete i cijene usluge.

Javi seee!

(+385) 95-524-1795

Nazovi da dogovorimo sastanak!

Vjerujemo u važnost osobnog, ljudskog, pristupa svakom projektu – jer baš kao i ljudi, svaki je web projekt jedinstven. Voljeli bismo se s tobom naći na kavi i proćakulati o tvojoj novoj web stranici.

E-mail

agencija@jezerokut.hr

Pošalji upit

4 + 13 =