+385-95-5241-795 agencija@jezerokut.hr

HVALA NA UPITU!

Javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Zašto izabrati nas

Z

Posvećujemo ti se 100%

Svakom klijentu i svakom projektu pristupamo individualno. Želimo te upoznati kako bismo najbolje mogli oslikati i ispričati tvoju priču. 

Z

Svestrani smo

Jezerokut agencija udomljava kreativce i humaniste; specijalista za internet marketing, web designera, developera, lektoricu i akademsku dizajnericu. S nama nikad nije dosadno.   

Z

Perfekcionisti smo

Mi smo detail freakovi koji su izgubili oči buljeći u ekran na +300% rezoluciji kako bismo bili sigurni da je svaki pixel na pravom mjestu. Tu vrstu predanosti stavljamo ti na raspolaganje!

Z

Orjentirani smo na TVOJ cilj

Uzalud lijepa web stranica ako ne prodaje tvoj proizvod ili uslugu, zar ne? Mi se obraćamo tvojoj ciljanoj publici te prilagođavamo content i dizajn kako bismo čim bolje ostvarili tvoj cilj: bio to ROI, exposure, leadovi ili nešto drugo.

Z

Najbolji omjer cijene i kvalitete

Smatramo da agencijske usluge i vrhunska kvaliteta moraju biti dostupne obrtima, pojedincima i manjim tvrtkama. Prilagodit ćemo svoju ponudu vašim željama i mogućnostima te vam osigurati najbolji omjer kvalitete i cijene usluge. 

Javi seee!

(+385) 95-524-1795

Nazovi da dogovorimo sastanak!

Vjerujemo u važnost osobnog, ljudskog, pristupa svakom projektu – jer baš kao i ljudi, svaki je web projekt jedinstven. Voljeli bismo se s tobom naći na kavi i proćakulati o tvojoj novoj web stranici.

E-mail

agencija@jezerokut.hr

Pošalji upit