+385-95-5241-795 agencija@jezerokut.hr

ZAŠTO DA VAŠA WEB STRANICA BUDE OBIČAN KVADRAT ILI KRUG, KAD MOŽE BITI

Jezerokut

Agencija specijalizirana za izradu web stranica i kreiranje online sadržaja

Proces izrade web stranice

1.

Upoznavanje & Kreiranje koncepta

S izradom web stranice počinjemo tako što upoznajemo Vas i Vašu poslovanu priču. Kad se dogovorimo što je točno glavna zadaća vaše željene web stranice izrađujemo optimalnu strategiju koja ostvaruje Vaše želje i potrebe unutar dogovorenog budžeta. Ukoliko je riječ o većim projektima (iznad 10.000 kn) klijent plaća predračun od 25% ukopno dogovorenog iznosa prije prelaska na stadij 2 (dizajn).

2.

Brending & Dizajn

Izrađujemo prijedlog dizajna prema strategiji i konceptu dogovorenom u prethodnom koraku. U slučaju novih tvrtki ili proizvoda razvijamo, u suradnji s Vama, cjelokupni vizualni identitet tvrtke. Cilj nam je kreirati svjež i moderan vizualni dizajn kojeg će kupci lako prepoznati. Prema dogovoru radimo i potpuni rebranding. U ovom stadiju moguće su revizije sve dok klijent ne odobri konačni koncept dizajna.

3.

Izrada web stranice

Nakon što klijent odobri prijedlog vizualnog identiteta i dizajna, krećemo u produkciju. U ovom koraku izrađujemu samu web stranicu: od postavljanja domene na hosting, pa sve do optimizacije za tražilice. Proces izrade web stranice traje ovisno o količini dogovorenog posla, no obično nakon 10-14 dana šaljemo klijentu radnu verziju na odobravanje. Klijent sad ima pravo jednom* zatražiti vizualne izmjene i dopune sadržaja. Nakon izvršenih izmjena i dopuna krećemo s testiranjem.

*NAPOMENA: Desi se ponekad da klijent odobri plavo, pa kasnije zatraži promijenu u crveno, pa zeleno da bi se na kraju vratio na plavo (banaliziramo primjera radi). Kako bismo olakšali muke našim dizajnerima i programerima, dopuštamo samo jednu izmjenu besplatno, a sve ostale izmjene naplaćujemo dodatno prema utrošenom satu posla.

4.

Testiranje & Ključ u ruke

Uspješno izrađenu web stranicu testiramo za različite uređaje, rezolucije ekrana i operativne sustave. Uklanjamo moguće greške u kodu te optimiziramo brzinu otvaranja web stranice. Šaljemo vam ukupan račun te nakon plaćanja dobivate pristupne podatke i upute za samostalno upravljanje stranicom. Bez brige, za sve poteškoće uvijek smo dostupni. Čestitamo, Vaša nova web stranica je spremna!

SUPER POVOLJNI JEZEROKUT PAKETI

Najtraženiji web paketi kod nas su najpovoljniji – ostvarite popuste od preko 25%

NOVO!! Veeelikih 70% popusta za "sitne ribe"!

Za samo 1000 kn dobit ćete kvalitetnu, modernu i brzu web stranicu, prilagođenu za mobilne uređaje + 30 dana besplatnog hostinga! Ponuda je ograničena, stoga ne propustite ovu priliku!

Redovne cijene

Naši web paketi izrađeni su prema najčešćim potrebama klijenata te donose iznimne povoljnosti (preko 50% popusta na pojedinim elementima izrade web stranice). Ukoliko se odlučite za dodatne usluge i proizvode koji nisu pokriveni u promotivnim paketima, naše se cijene računaju po procijenjenom vremenu rada programera i dizajnera. Sve se cijene unaprijed dogovaraju, tako da neće biti “skrivenih troškova”.

U tablici dolje nalaze se okvirne cijene pojedinih elemenata i usluga. Tablica služi kako bi si Vi lakše odredili budžet i prioritete, te ne mora nužno odražavati stvarne cijene (najčešće se cijena smanjuje, a ne povećava, ne brinite).

Sat vremena rada web dizajnera – 200 kn/h

Izrada logotipa – od 750 kn

Uređivanje i kompresija fotografija – 5 kn/foto

Sat rada programera – 300 kn/h

Debugging i otklanjanje grešaka – 300 kn/h
(najmanje 1000 kn)

Pisanje custom made koda – 300 kn/h

Razvoj aplikacija – na upit

Pisanje tekstova za web: 80 – 200 kn po kartici teksta (ovisno o zahtjevnosti sadržaja)

Pisanje tekstova za društvene mreže (Facebook i Twitter postovi) – 250 kn/kartica (najmanje 25 kn/post)

Lektura i korektura – 30 kn / kartica

Osmišljavanje imena tvrtki – od 2000 kn

Osmišljavanje imena domena – 1000 kn

Osmišljavanje naslova – na upit

Osmišljavanje slogana – od 1000 kn

Prijevod na engleski – 100 kn/kartica

Pisanje stručnih radova – 250 kn/kartica

 

*1 kartica uključuje 1450 znakova s razmacima. Najmanja obračunska jedinica je pola kartice.

Newsletter kampanja – od 500 kn/mj

Facebook kampanja – na upit

Google Adwords kampanja – na upit

SEO – 500 kn/page

*Vođenje kampanje naplaćujemo 15-20% od vašeg mjesečnog budžeta, ovisno o visini budžeta i količini posla.

Galerija Web Stranica

Zašto izabrati nas

Z

Posvećujemo ti se 100%

Svakom klijentu i svakom projektu pristupamo individualno. Želimo te upoznati kako bismo najbolje mogli oslikati i ispričati tvoju priču. 

Z

Svestrani smo

Jezerokut agencija udomljava kreativce i humaniste; specijalista za internet marketing, web designera, developera, lektoricu i akademsku dizajnericu. S nama nikad nije dosadno.   

Z

Perfekcionisti smo

Mi smo detail freakovi koji su izgubili oči buljeći u ekran na +300% rezoluciji kako bismo bili sigurni da je svaki pixel na pravom mjestu. Tu vrstu predanosti stavljamo ti na raspolaganje!

Z

Orjentirani smo na VAŠ cilj

Uzalud lijepa web stranica ako ne prodaje tvoj proizvod ili uslugu, zar ne? Mi se obraćamo vašoj ciljanoj publici te prilagođavamo sadržaj i dizajn kako bismo čim bolje ostvarili vaš cilj: bio to ROI, exposure, leadovi ili nešto drugo.

Z

Najbolji omjer cijene i kvalitete

Smatramo da agencijske usluge i vrhunska kvaliteta mogu biti dostupne obrtima, pojedincima i manjim tvrtkama. Prilagodit ćemo svoju ponudu vašim željama i mogućnostima te vam osigurati najbolji omjer kvalitete i cijene usluge.

“Get In Touch!”

(+385) 95-524-1795

Nazovi da dogovorimo sastanak!

Vjerujemo u važnost osobnog, ljudskog, pristupa svakom projektu – jer baš kao i ljudi, svaki je web projekt jedinstven. Voljeli bismo se s tobom naći na kavi i proćakulati o tvojoj novoj web stranici.

E-mail

agencija@jezerokut.hr

Pošalji upit