+385-95-5241-795 agencija@jezerokut.hr

Jezerokut

Veeeeliki popusti na izradu web stranica za “sitne” ribe.

Za samo 1000 kn dobit ćete kvalitetnu, modernu i brzu web stranicu, prilagođenu za mobilne uređaje + 30 dana besplatnog hostinga! 

Žalimo, ponuda je istekla! Kontaktirajte nas putem e-maila za dodatne informacije.

Do web stranice za 1000 kn u samo 3 jednostavna koraka

1.

Izaberi web paket

Izaberi paket koji ti više odgovara. Odabirom prvog paketa dobivaš jednokratnu izradu web stranice u WordPress CMS-u za svoju tvrtku ili obrt + 30 dana besplatnog hostinga. Idealna opcija za sve koji već imaju domenu i hosting, te dovoljno tehničkog znanja za samostalno održavanje web stranice. Bez brige i presinga, u bilo kojem trenutnku možeš nadograditi svoj web paket i prepustiti nama brigu oko hostinga i održavanja!

Odabirom drugog paketa pokriveni su ti i godinu dana hostinga i održavanja. Osim toga dodajemo i besplatni SSL certifikat, optimizaciju brzine te on-page SEO. Ovo je idealan paket za većinu klijenata koji žele jednostavnu web stranicu po principu “ključ u ruke”.

 

2.

Ispuni upitnik

Ispuni kratki upitnik (5min). Zanima nas tvoja vizija i ciljevi. Pitamo te o tvom poslu, o željenom izgledu tvoje web stranice i sl.  Molimo da odgovoriš detaljno i iskreno kako bismo ti mogli pružiti čim bolju uslugu!

3.

Pošalji sadržaj

Pošalji nam sadržaj (logo, tekstovi i slike) koji želiš na svojoj web stranici, te potvrdu o uplati. Tvoja će web stranica biti gotova unutar 5 radnih dana.

Ako nemaš vlastiti sadržaj, ne treba očajavaj! Naš će tim izraditi kompletni sadržaj za tebe. Imaj samo na umu da su pisanje tekstova, izrada i kompresija fotografija te izrada logotipa usluge koje se zasebno plaćaju. Više informacija o cijenama pisanja sadržaja.

SUPER POVOLJNE WEB STRANICE

Više od 70% popusta!

Možeš imati web stranicu već od 1,000 kn!  PONUDA JE OGRANIČENA!

Ovo je jedinstvena, ograničena ponuda!

Nova smo ribica u akvariju, stoga nudimo nevjerojatne popuste za naše prve klijente.
Imamo limitirane resurse, a nikako ne želimo raditi kompromis s kvalitetom izrade web stranica pa je ova ponuda ograničena na prvih 7 najbržih klijenata svake godine

Zato požurite i naručite svoju web stranicu već danas!

Dostupnot posebne ponude (svakodnevno refreshamo stranicu):

Samo još 0/7 mjesta!

Na žalost ova je ponuda istekla.

Često postavljana pitanja

Zašto ste tako jeftini? U čemu je "kvaka"?

Tri su glavna razloga za nisku cijenu naših web stranica:

1) Naša je misao vodilja da bi web stranice agencijske kvaliteta trebale biti dostupne svima, tj. prilagođene za sve budžete.

2) Tek smo na početku našeg putovanja. Mali smo obiteljski obrt koji je tek krenuo stvarati bazu stalnih klijenata. Jednom kad dosegnemo određen “exposure” povećat ćemo i raspon i cijene svojih usluga novim klijentima, a nagraditi najvjernije klijente starim, pristupačnim cijenama održavanja web stranica, hostinga, online marketinga i drugih usluga. Javite nam se stoga čim prije i postanite naš dugoročni klijent-partner 🙂

3) Pandemija koronavirusa (COVID-19) sve nas je pogodila i dodatno motivirala da budemo cijenom još pristupačniji. Svjesni smo da je potražnja za online uslugama još veća stoga želimo pomoći koliko možemo.

Kvake nema, dobivate točno ono što ste platili. Stranica koju ćemo vam izraditi bit će vrhunske kvalitete. Stvar je jedino u tome da unutar plana “Sitna riba”, dakle za cijenu od 1000 kn, ne dobivate domenu niti dugotrajno hosting rješenje, stoga ako nemate domenu i hosting savjetujemo da odaberete “Jezerokut” paket i postanete naš dugoročni klijent i partner.  

Kome su ovi web paketi namijenjeni?
 • Web paketi “Sitna riba” i “Jezerokut” namijenjeni su javnim i privatnim osobama koje trebaju svoju jednostavnu web stranicu. Jednostavnom web stranicom smatramo bilo koju “tipičnu web stranicu” koja nema dodatne custom-made aplikacije poput webshopa
 • U pravilu to su obrtnici, mali i srednji poduzetnici, freelanceri, klubovi te privatne osobe. Na primjer: restorani, pubovi, kafići, hosteli, frizerski saloni, teretane, cvjećarne, sportski klubovi, obrtničke radionice, prevoditeljske agencije, knjigovodstvene agencije, umjetničke galerije itd. 
 • Ukratko, namijenjeni su svima koji ne žele ili ne mogu izdvojiti više od 1.000 kn te žele kasnije odlučiti hoće li nastaviti s hostingom kod nas ili će preseliti website negdje drugdje. 
Što točno dobivam za 1000 kn

Za 1000 kn dobivate jednostavan web paket “Sitna riba” sa uključenih 30 dana hostinga.

Paket “Sitna riba” za tisuću kuna (minimalni broj stranica) uključuje:

 • Izradu websitea sa svim detaljima koje ste naveli u kontakt formi/upitniku koji ste ispunili
 • Izradu 1-3 web stranice (npr. glavna stranica, o nama, kontakt) u WordPressu, napravljene po dogovorenom predlošku. Stranice će biti gotove unutar 5 radnih dana. Dodatne stranice dodatno se plaćaju, prema cjeniku. Npr. cijena za 10 stranica je samo 2800 kn što je i najbolji “deal” koji možete dobiti na tržištu.
 • Stranice su responzivne i prilagođene za mobilne uređaje.
 • Uključuje 30 dana hostinga na našem sharehostu što znači da će vam stranice biti online 30 dana. Nakon 30 dana trebat ćete nadoplatiti 1500 kn za hosting i održavanje za sljedećih 11 mjeseci ili premjestiti svoju web stranicu na drugi host.
 • dobivate također link za download kompletne web stranice tako da možete samostalno kopirati site. Link sadrži komprimirani file sa podacima i bazom podataka. 

Što NE dobivate:

 • Pisanje prilagođenog koda ili aplikacija za vašu web stranicu.
 • Domenu. Sami trebate zakupiti svoju domenu, a mi ćemo vam poslati DNS konfiguraciju servera. Ukoliko ste tvrtka ili obrt registriran u Hrvatskoj, imate pravo na besplatnu .hr domenu koju možete registriati ovdje: https://domene.hr/portal/register.
 • Pisanje i uređivanje tekstova za web. Podrazumjeva se da nam pošaljete tekst koji želite na web stranici. Prema sadržaju koji nam pošaljete, mi postavljamo strukturu vaše web stranice. Ispravljanje gramatičkih i pravopisnih pogrešaka, copywriting, content marketing i pisanje po pravilima SEO-a nisu dio ovih web paketa. Navedene usluge možete dodatno naručiti, a više saznajte ovdje: https://jezerokut.hr/content-marketing-pisanje-tekstova-za-web/ 
 • Fotografiranje i obrada fotografija. Podrazumjeva se klijent šalje originalne fotografije svoje tvrtke, proizvoda, zaposlenika i sl. Potrebne su barem 3 kvalitetne fotografije visoke rezolucije. Ukoliko nemate dovoljno originalnih fotografija, mi vam možemo nabaviti i obraditi tzv. stock fotografije (20kn po fotografiji). Savjetujemo da ipak ne koristite isključivo stock fotografije.
 • Izradu logotipa. Ako nemate svoj logotip, mi pružamo uslugu izrade logotipa po cijeni od 400 kn za jednu verziju s jednim ispravkom. Isto tako, možete se odlučiti za “Jezerokut” paket, unutar kojeg dobivate i logotip.
 • Hosting nakon 30 dana. 
 • Migraciju web stranica. Nakon što je stranica gotova dobit ćete svoj download link. Ako ne posjeduje tehničko znanje da sami migriarte stranicu, savjetujemo da odaberete “Jezerokut” paket. Ukoliko se ipak želite prebaciti na drugi hosting, većina providera vam nudi besplatnu migraciju za nove klijente. Mi u pravilu ne radimo migracije na tuđe hosting servise, budući da ne poznajemo konfiguraciju njihovih servera i ne možemo garantirati za treću stranu. 
 • Održavanje sigurnosti, updejti i naknadne izmjene sadržaja. Jednom kad vam isporučimo web stranicu s kojom ste zadovoljni, naš je posao završen. Ako želite da vam pomognemo u izmjeni sadržaja, održavanju plugina i sigurnosti protiv virusa i hakera, molimo odaberite “Jezerokut” paket.
 • Marketing i SEO.
 • Google Analytics
Što kad mi prođe 30 dana besplatnog hostinga?

Nakon što istekne 30 dana besplatnog hostinga kod nas imate dvije mogućnosti:

1) Nadogradi svoj web paket: za dodatnih 1200 kn dobivate godina dana hostinga i održavanja, te dodatne SEO i sigurnosne dodatke. 

2) Preuzmi svoj website i prebaci ga na drugi host. Poslat ćemo vam download link (filevi + database) za samostalnu migraciju. Mi u pravilu ne radimo migracije na tuđe hosting servise, budući da ne možemo garantirati sigurnost konfguracije s treće strane te zbog toga što će većina hosting providera učiniti to za vas besplatno. Ako to nije slučaj, možemo obaviti migraciju uz naknadu od 500 kn.

Imajte na umu da ćemo vašu web stranicu izbrisati u roku od 60 dana ukoliko ne pređete na drugi host i ne nadogradite svoj web paket, kako nam ne bi zauzimao memoriju.

Kupio sam "Jezerokut" web paket. Što kad prođe godinu dana hostinga?

Obavjestit ćemo vas 30 dana ranije o isteku vašeg hosting paketa. 

Nakon što vam istekne hosting plan možete ga produljiti za 1200 kn godišnje (Održavanje, sigurnost protiv virusa i hakera, redovni backupi, SEO, optimizacija, hosting godinu dana).

Druga je opcija da preuzmete svoj website i prebacite ga na drugi host. Poslat ćemo vam download link (filevi + database) za samostalnu migraciju. Mi u pravilu ne radimo migracije na tuđe hosting servise, budući da ne možemo garantirati sigurnost konfguracije s treće strane te zbog toga što će većina hosting providera učiniti to za vas besplatno. Ako to nije slučaj, možemo obaviti migraciju uz naknadu od 500 kn.

Imajte na umu da ćemo vašu web stranicu izbrisati u roku od 60 dana ukoliko ne pređete na drugi host i ne nadogradite svoj web paket, kako nam ne bi zauzimao memoriju.

Radite li preinake na starim web stranicama?

Ne. Stare web stranice često nisu propisno održavane te postoji mogućnost da su zaražene virusima ili imaju nekih drugih sigurnosnih problema. Ono što možemo učiniti jest izraditi kompletno novu web stranicu, a sadržaj (tekstove i slike) kopirati sa vaše stare web stranice. Ova je metoda brža, jeftinija i sigurnija od redizajniranja stare web stranice.

Što ako želim internet stranicu sa više od 10 podstranica?

Naravno da vam možemo isporčiti i takvu, nešto veću i složeniju stranicu, no i cijena izrade će biti nešto veća. Za web stranice sa više od 10 podstranica molimo da nas kontaktirate, opišete projekt i zatražite ponudu.

Mogu li dobiti webshop za 1000 kn?

Ne, webshop nije jednostavna web stranica.

Možete kod nas naručiti WooCommerce webshop, sa početnom cijenom od 4000 kn za do 25 proizvoda. Profesionalne fotografije, prodajni tekstovi i opisi proizvoda ne ulaze u navedenu cijenu. Molimo da nas kontaktirate s detaljima projekta i zatražite ponudu.

Želim izmijeniti sadržaj na svojoj web stranici. Možete li mi pomoći?

Jednom kad odobrite i preuzmete web stranicu naknadne se preinake dodatno naplaćuju. Manje preinake ćemo napraviti besplatno ako unutar 3 dana spazite kakvu grešku koja se potkrala.

Kod preuzimanja web stranice dobit ćete svoj username i password te administratorske ovlasti za WordPress CMS tako da ćete jednostavno moći raditi vlastite preinake i objavljivati članke. “Jezerokut” paket također dolazi s jasno naznačenim web elementima radi lakšeg snalaženja, a rado ćemo vam poslati i edukativne materijale na zahtjev.

Ukoliko vam je potrebna dugoročna izrada sadržaja, npr pisanje stručnih članaka i vođenje bloga, ta se usluga naplaćuje. Vidi više: https://jezerokut.hr/content-marketing-pisanje-tekstova-za-web/

Primjeri nekih web stranica koje smo izradili